Mitä meillä tehdään tällä hetkellä, mistä tykätään ja mistä ei ?

 

- Tekonauru. Se on nyt kova juttu! Ja miten se osuukin useasti niin sopivaan tilanteeseen. :D Ihana pieni <3

- Sylisylijasyli. Ja siinä renkkuminen. Kiipeillään ja venkuroidaan. Parasta on jos sohvalla istuu kaksi ihmistä niin voi mennä edes takaisin toisen syliin.

- Seisomaan nouseminen. Omin avuin ei kokonaan vielä onnistu, oikeastaan kiinni siitä ettei vielä ylety kunnolla esim.sohvan reunaan, mutta kädet kun antaa niin niistä saa hyvän otteen nousta ylös asti. Holtitonta on meininki!

Muokkaus! Osaa nousta myös itse, nimittäin tänään ekaa kertaa :D Voi apua! Kun ei pieni ymmärrä pitää kiinni ja olla irrottelematta käsiään... Ei mee varmasti kauaa kun ollaan takaraivo edellä maassa...

- Ryömiessä on jo kova vauhti. Konttausasennossa keikutaan, muttei edetä kontaten.

- Omat lelut alkaa olla tosi tylsiä. Kotona kaikki kielletty ja muu tavara mikä ei ole leikkimiseen tarkoitettu on kivaa.

- Parhaimpia on sukat, Ipadi, puhelimet, lehdet, muovipussit, maton reunat...

- Yksin ei oikein meinaa viihtyä tällä hetkellä, kun tosiaan ne lelut ei niin innosta ja sylissä on kiva kiipeillä.

- Mieluiten Janni nukkuisi tyynyjen keskellä ja alla, aina jotain kasvoja vasten. Sitten niitä siirrellään niin ettei oo kasvoilla, kun nukahtaa peläten että herää.

17757449_10211375746565904_4019765845113

- Läpyt. Iskä on opettanut. :)

- Yöt nukutaan aika hyvin. Normaalina yönä tällä hetkellä saa kerran käydä rauhottelemassa. Se on joko kitinää tai sitten iloista löpinää mitä sieltä sängystä kuuluu.

- Hampaita on nyt viisi kappaletta ja hammasharjan näkeminen saa hymyn kasvoille. Sitä on kiva pureskella.

- Hampaiden narskutus alkoi edellispäivänä, toivon tosiaan että on ohimenevä juttu. Tosi inhottavan kuulosta!

- Hoitolaukun vetskari, sitä on kiva imeskellä... Löytyy siis lattialta eteisestä ja sinne löytää tiensä usein myös Janni.

- Ruuat uppoo aika hienosti kaikki. Puuro on suurta herkkua! Äidin tekeleistä pasta polognese, kaupan ruuat menee aika pitkälti kaikki. Kukkakaali taisi viimeksi vähän tökkiä :D

- Itse pitäisi saada laittaa lusikkaa suuhun... Se saadaan ohitettua sillä kun on oma lusikka kädessä heilumassa.

- Maissinaksut ihan parhaita. Seuraavaksi testiin talkmurut.

- Iso tyttö jo, eikä enää jaksa tissillä roikkua. Aamuisin vielä maistuu ja ehkä kerran päivällä kotona kun ei oo muuta hälinää. Muuten mennään tuutilla :)

- Korvatulehduksiin syötynä nyt kolme antibioottia, kaikki parin kuukauden sisään. Niihin liittyy joka kerta flunssa ja tukkosuus. Eli alkuvuosi on mennyt sairastellessa.

983909_10211375746605905_541412824366203

Sellasta meillä kohta 8kk ikäisen neidin kanssa :)  <3