Viikonloppuna tuli sitten juhlittua pitkästä aikaa! Seitsemään viikkoon en ollu viihteellä ollut ja nyt oli tiedossa työpaikan illanviettoa. Menin autolla ja päätin että se jääköön sinne, jos siltä tuntuu mutt väkisin en juo, mikäli ei tee mieli. No maistuhan se siideri aikas hyvältä pitkästä aikaa ja vielä kun firma tarjosi niin ei mennyt kauaa päätökseen että auto sai jäädä :D oltiin siis syömässä ja sen jälkeen keilaamassa. Alkupalaksi söin mozzarella-vihannessalaattia ja foccacciaa. Pääruuaksi parmesanilla kuorrutettua maissikananrintaa, rosmariinivoissa haudutettuja kasviksia ja supremekastiketta. Jälkkäriksi limejuustokakkua ja mansikkasalaattia ;) nams! Illan myötä kurkusta meni alas sitten lisäks siideriä ja lasi valkkaria. Toki vastapainona baarissa tanssittiin koko sen ajan mitä siellä olin. Huippu ilta!

image.jpg

Lauantailta instagram-kuvaa, aamulla lenkillä kompensoimassa illan ruokia (ja juomia...)

image.jpgja tässä kuvia ruuista ;) 

Seuraava päivä menikin ei niin mukavasti, ei tollasia vaan joka vkl enää jaksa! Ihan on veto veks, ei kiinnosta mikään, ei jaksa mitään ja vois vaan syödä kokoajan. Hyi! Suht ok päivästä selvisin, mut napostelua.. Kuitenkin hain ruuaksi meille J:lle pizzan ja itselleni salaatin ;) ja kävelinkin puolisen tuntia! 

image.jpg

Napostelua, jep... 

image.jpg

Ja salaattia... :)

Eilen olikin taas treenit, sitä ennen kävin shoppailemassa itelleni uusia treenivaatteita. Kyllä ne vaan aina piristää :) piti ostaa vaan paita, mutta miks pitikin mennä koittamaan noita housuja.. Ei niitä vaan voinu jättää kauppaan! Jestas miten hyvät ne oli päällä. 10cm leveä resori vyötäröllä, aivan ihanan tuntunen! Luulin että edelliset (hups, nekin vain reilun kuukauden vanhat) salihousut oli hyvät jalassa, mutta kyllä nää uudet meni taas ykköseksi! Ja toi paita oli hauska :)

image.jpgimage.jpg

Eilen lounaalla oli lohta, kera porkkana-palsternakka ja bataatti-tikkujen (millonkohan ne tulee korvista ulos?!) ja salaattia. Ainiin ja vähän Remoulade-kastiketta ;) image.jpg

Ja treenin jälkee ruisleipää, päällä juustoa, kinkkua, paistettua valkuaista, tomaattia ja kurkkua, plus toisessa leivässä pari viipaletta maksista. Niin kauan tehny mieli että oli ihan pakko ostaa :D 

image.jpg

Tänään oltiinkin heti aamusta vesijuoksemassa, vaikka yö meni aika pyöriessä ja silmät oli suhteellisen ristissä herätessä :D mutta kyllähän siellä heräs ja heti aamusta liikunnat suoritettu ;) jes! 

image.jpg

Tämän näkönen neiti lähti aamulla ja kotiin palasikin vähän pirteempi tapaus ;)

image.jpg

Tulipas nyt paljon kuvia, vastapainoa edelliseen postaukseen. :)

 

-Hannela