Vapun pöhöistä selvitty ja hyvä viikko taas takana. :) maanantaina sali, tiistaina aamulenkki, keskiviikkona vesijuoksu, torstaina aamulenkki, perjantaina sali. :) ei sitä edes ajattele että on joka päivä liikkunut, se tulee jotenkin jo niin itsestään. :) eilisistä maastavedoista on jalat aika kipiät, sain hyvin lisättyä painoja :) vetoremmejä pitäis varmaan ajatella, meinaa puristusvoimat loppua. 

Kävin aamulla vaa'allakin ja meinas hermot mennä kun lukema heitteli 2kg:lla. Sitähän noi kotivaa'at vähän on. Mun vaaka kyllä näyttää kutakuinkin samaa kun salin vaaka, mutta ei se kovin luotettavalta tunnu kun saattaa sen pari kiloa välillä heilahtaa ja jos vaa'an siirtää pois vessasta niin taas lukema muuttuu. Siksi mulla on tietty laatta vessassa missä aina punnitsen itseni :D se kuitenkin tosiaan heitteli sen 2kg ja pienempi lukema oli jo se tavoite lukema, siihen teki mieli uskoa...mutta sovitaan nyt kuitenkin se suurempi lukema oikeaksi, eli -200g viime viikolta. Sekin on hyvä :) Pitkästä aikaa kuitenkin tuli fiilis että ei tohon vaakaan oikeen voi luottaa, ja sama se mitä se vaaka näyttää kun olo ja peilikuva on tää.... Mitä ajatuksia, multa, jes! :D kuvat ajattelin napata ens viikolla ja sit seuraavaksi kesäkuun lopussa kun ryhmä loppuu. 

Eilen olin kampaajalla hemmoteltavana ja sain hiukset kuntoon. Tänään hierojalle, ah :) kohta pitäis myös käydä kaupassa ostamassa juustokakkuaineet ja tehdä huomiseksi äitienpäiväksi juustokakku. Huomenna herkutellaan mökillä grilliruualla ja jälkkäriks juustokakkua ;) omnom. Tänään meillä syödään ruuaksi lohta ja uusia perunoita, on se syöminen vaan kivaa! :D 

image.jpg

Iltapalaa. 

image.jpg

Eilinen päivä, aamupuuroa ja kampaajakäyntiä.

image.jpg

onkohan pari grammaa lähtenyt kasvoistakin vai onko vaan kuvakulmasta kiinni?! :D

ihanaa viikonloppua! :)

-Hannela