Huomenta!

Mä niin nautin kiireettömistä aamuista <3 ne ei aina ole mahdollisia ja varsinkaan kun saa aina kiireen aikaseks :D Hetken oli vaihe, että torkutus vei voiton ja ainakin hetken oli pakko vielä nukkua... nyt oon taas alkanut saada niskasta kiinni, että kun toinen lähtee töihin niin en vain käy sanomassa heippoja ja painu takaisin sänkyyn vaan nousen samalla. :) Tänäänkin olin kyllä ihan unessa vielä siinä kohtaa, mutta unenpöppörössä kahvikuppi nenän eteen niin kyllä ne silmät siinä aukes. Toki vielä kun pääsis sinne lenkille asti suoraan herätessä, siinähän sitä vasta heräis. Ja kun vielä tiedän sen olon mikä siitä tulee, niin miksei sinne vaan saa mentyä. Murh. Otetaan huomenna uusi yritys :D Tänään nautiskelin eilen laitetuista jouluvaloista.

image.jpgimage.jpg

Mä niin tykkään joulunajasta ja tästä tunnelmasta. Vielä kun saatais se valkoinen maa... Joulussa kaikki on ihanaa. Iän myötä tykkään vuosi vuodelta enemmän jouluruuista, nam! Joulusta oon aina tykännyt, pienestä asti. Meillä on aina ollut perinne, minkä mukaan mennään ja siitä oon aina nauttinut, tietää valmiiksi mitä jouluna tapahtuu mihinkin aikaan. Aatonaattona sukuloinnit, kinkku uunista, glögiä, pienenä joululaulujen opettelua pukkia varten... ;) Aattoaamuna riisipuurot ja ähkyt mantelin etsinnässä, telkkarista joulupukin kuumalinjaa, joulusaunat... voi että <3 Nyt viime vuosi oli ensimmäinen joulu mikä meni vähän eri kaavalla ja se jo tuntui ihan hullulta. Olin ensimmäistä joulua palkkatyössä, joten työvuorot ei olleet omassa päätännässä niinkun aijempina vuosina. Joulu meni kuitenkin aivan ihanasti. Tänä vuonna tullaan menemään taas uudella kaavalla, koska vanhukset alkaa olla toinen toistaan huonommassa kunnossa, joten vähän sovellellaan taas ketä haetaan mistäkin ja mihin aikaan jne... :) Varmasti kuitenkin tulee jälleen ihana joulu perheen kanssa. Voi kun tosiaan saatais se lumi.

Kaiken lisäksi mulla on jouluna kuuden päivän vapaat! Ihan mahtavaa! Ihan oikea joululoma :) Lomaa kun ei ole ollut vuosiin, viime helmikuussa oli yksi kuuden päivän vapaaputki.

Täällä muuten otettiin viime viikolla kuvatkin pitkästä aikaa ;) jospa niiden analysointia ensi postauksessa, nyt se kello alkaa olla sen verran että pakko aloittaa aamutoimet. 


image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg


Muutamat ruokakuvat loppuun ;) Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!


-Hannela


ps. jättäkäähän tassunjälkeä mikäli joku näitä höpinöitä lueskelee :)