Pääsiäinen vietetty, olipa ihanat vapaat :) pari kertaa salilla, hierojalla, kerran viihteellä eli yksi päivä krapulassa, nähty kavereita ja löhötty kotosalla :) kivaa! 

Mämmiä tuli syötyä jokaisena vapaapäivänä kera vaniljakastikkeen, hups :D no ei, yhteensä 500g mämmiä ja vaniljakastiketta reilu 2dl :) ei mahdoton.

 Eilen meni testiin myös bataattihampparit vihdoinkin. Eli siis tein itse jauhelihapihvit, väliin cheddarjuusto, salaattia, suolakurkkua, ketsuppia ja turkkilaisesta jogurtista tehty kastike. Sämpylöiksi viipaleet bataattia. Oli muuten hyvää! :) jäi hötöhiilarit pois. 

Tänään meillä alkoi normiarki, kun J:kin lähti töihin pitkästä aikaa :) tai kun melkein pari kuukautta oli kotosalla. Onhan se ihana, kun saa nukkua pidempään aamuisin yhdessä, mutta vaatii myös paljon enemmän itseltä saada aamuisin jotain aikaseks, kun toinen on kotona/nukkuu. Joten tänään herättiin 6.15, kömpisin makkarista kahvin tuoksuiseen kämppään ja painelin lenkille samalla oven avauksella :) sen lisäksi tänään lähti testiin elmukelmulenkki :D luin eilen saran blogista elmukelmun vaikutuksesta ja päätin testata. Kaikki ilmaiset vinkit on tervetulleita :D eli kelmutus perustuu lämpöön, joka aktivoi rasvasoluja. Rasvanpoltto siis kohdistuu kelmutettuun alueeseen tehokkaammin. Oon aina ollu tällanen ns."hömppäjutuista" innostuja, mihinkään pussikeittokuureihin/laihdutuspillereihin en oo koskenut mut taas tällanen niksipirkka-juttu menee kyllä testiin :D samoin nyt mulla on vihreä tee-kapselit käytössä. Katsotaan siis mikä vaikutus niillä. Olihan se koomista aamulla silmät ristissä kelmuttaa mahaansa, mutta eipä siihen mee kun niin pieni hetki että mikä jottei :D hahah! 

Oon myös miettinyt mitä tässä viime vuosien aikana on tapahtunut, siis liikunnan ja painon suhteen. "Pienimmillänihän" (siis sen jälkeen kun aloin painoa tarkkailemaan) olin n.2,5v sitten. Ja periaatteessahan tässä kohtaa voi sanoa että ennen kun aloin seurustella. En koe, että parisuhde ois lihottanut, kun tässä kuitenkin ollaan painon suhteen soudettu ja huovattu ees taas 8kg:n sisällä, mutta toisaalta on sillä varmasti osuutensa ollut. Ensin mukaan kuvioon tuli yöt J:n luona missä tietenkin syötiin sitä mitä siellä on tarjolla ja paljon myöskin ulkona. Oisko about vuosi seurustelun jälkeen, kun paino oli noussut viitisen kiloa alimmasta ja olin superdieetillä, missä sain sen 5kg pois. Sehän tuli takaisin nopeesti (mur dieeteille!) ja keväällä takaisin samoissa lukemissa. Sillon kyllä kävelin/fillaroin innokkaasti, mutta vastapainona yhteenmuutto ja herkuttelut yhteisessä kodissa ;) Sen jälkeen alkoi tosi raskas vaihe, ensin elämäntilanne, minkä myötä ei jaksanut liikkua kun koitti muuten jaksaa jatkaa normaalisti. Sen jälkeen kahta työtä päällekkäin 3kk, eli töitä 12-15h vuorokaudesta, joten aikaa liikunnalle ei todellakaan ollut. Sen lisäksi töissä tarjottiin ruoka, eli syötiin mitä tarjottiin, juotiin energiajuomia jotta jaksaa ja nukuttiin huonosti. Päälle iso stressi kaikesta. Joten onko ihme ettei paino putoa? Oikeestaan se on ihme ettei se noussut enempää. Sen jälkeen se on vain junnannut paikoillaan tähän asti ja nousikin vielä sen kilon kaks. Kunnes nyt elämä on kunnossa, kaikin puolin. :) onnellisesti avoliitossa, työasiat kunnossa ja normiarkea. :) sellasta. Joten toisaalta oon kyllä ylpeäkin, ohan tässä tosiaan tapahtunut sinällään paljon ja ihan ymmärrettäviä syitä painon heittelylle ja kuitenkin vain sen 8kg maksimissaan. Nyt siitä on selätetty se n.3,5kg enkä edes havittele niin alhaisia lukemia. Tiedän olevani omaan oloon tyytyväinen n.kolmen kilon päästä ja niin kun sanottu, se peili ja oma olohan tärkeintä on ;) 

Tähän on hyvä lopettaa, syödä yks bataattihamppari ja lähteä illaks töihin :) heips!

kuvia vielä loppuun..

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpgimage.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg-Hannela