Voi jännä! Tuntuu ku jotakin isoakin ois tapahtumassa, jännittää ja semmonen kutkutus :D kävin vaa'alla, otin parit mitat ja myöhemmin tänään vielä kuvat. Nää ei edes ahdistaneet, koska tiedän että kohta ollaan menossa pienempiin lukemiin :) ja toki siellä oli mässäilypöhöt nyt alla. Tällä kertaa mulla on sellanen tunne, että mä oikeesti onnistun. :)

...jos en nyt niin en kyllä sitten koskaan. On pt-tapaamisia, oma ryhmä, mille omat ohjatut reenit, kehonkoostumusmittaukset. Kaikki ainekset onnistumiseen.

Tavotteistani sen verran, että en odota mitään fitness-meininkiä ja vatsalihaksia, en edes halua niitä. Oikeestikkaan, voi kuulostaa hullulta et "kukapa ei vatsalihaksia haluaisi?!", mutta ihan oikeesti mulla tavoite on kiinteytyä, saada pömppis pienemmäksi, yleisesti tiukempi kroppa, painoa n.5kg pois. Tärkeinhän on että itellä ois hyvä olla, se on mun tavoite. Haluaisin kesällä voida laittaa mitä vain päälleni niin ettei tarvii miettiä mistä kohtaa näyttää paksulta. Enkä väitä nyttenkään paksu olevani ja multa viimeksi edellispäivänä kysyttiinkin, että miks tollaseen meen, "sähän oot hyvässä kunnossa ilmankin". Joo, on päiviä kun tunnenkin oloni hyväksi enkä ollenkaan paksuksi ja sit on päiviä kun tunnen olevani oikee valas. Niistä päivistä haluaisin eroon. 

Ei muuta kun aamupuuron kimppuun! Ihanaa alkuviikkoa! :) 

Ps.jos joku näitä höpinöitä lueskelee, niin jättäkää ihmeessä joku tassunjälki :) 

-Hannela

image.jpg