Heii! 

Pikaiset päivitykset tännekkin, kello on jo paljon ja uni ois, mutta tekee mieli nopeesti edes kirjottaa :) on tosiaan ollut vähän hiljasta kun täällä ollaan kipeenä, tietty. Huoh. AINA kun innostun liikkumaan niin pari viikkoa aloituksesta iskee joku pöpö. Tä on niin jostain! Maanantaina oli tosi huono olo ja tiistaiksi se muuttui flunssaksi ja sillä tiellä ollaan. Maanantain treenit oli pakko jättää välistä, tiistaina kävelin n.40min lenkin ja sekin oli aika raskaan tuntusta, eilinen meni lepäillessä ja olo olikin jo parempi. Tänään teki kauheesti mieli mennä sählyyn, mutta sit ois pitäny vielä jaksaa työpäivä ja illan treenit, joten ehkä turhan paljon puolkuntosena. Sählyn jätin väliin, mutta treeneihin menin. Ja voi että! Tavallaan niin turhautunu olo ja toisaalta taas niin innoissani. Oli ärsyttävää himmailla ja tehdä olemattomilla painoilla, mutta toisaalta parempi nyt niin tän olotilan kanssa ja voi kun oli taas ihana tunne päästä treeneihin! :) maanantaita ja kunnon treenejä odotellessa!

Se mistä kuitenkin oon tyytyväinen on syömiset viikon aikana kipeenä. Nälkää ei kauheesti oo ollut ja innostus ruuan laittoon nollassa. Kun nälkä iskee tai mieliteko niin eikös se olis jotain herkkua tai kuinka helppoo olis hakee vaan jotain ruokaa... Mutta en syönyt, enkä hakenut :) se mikä meni herkusta oli esim. Kullanrapea kalafile remoulade-kastikkeella ;) hyvä minä! 

Kuitenkin jännään ja ahdistaa vaa'an lukema miten tää viikko on vaikuttanut... Mut. Kyllä tää tästä! Ens viikosta tulee parempi. :) loppuun muutama kuva tältä viikolta. 

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Niinkun huomaa niin Remoulade-kastike pitänyt saada tyhjäksi, kun sellanen "herkku" tuli kaupasta kaappiin ostettua :D onneks purkki on kohta tyhjä! 


​-Hannela