Heii :)

Pikaisia kuulumisia.. Paino koholla +1,5kg, mutta se ei oo mikään ihme... Veden juominen jää päivittäin 1-1,5litraan eli liian vähän.. Laiskuus on iskenyt ruuan laitossa ja syöty enemmän perus ruokaa plus ihan selkeetä herkutteluakin. Siihen päälle viikonloppujen alkoholit.. :D että ihmekkös tuo!

Toisaalta myös.. Liikkunut olen, 1-2krt/vkossa salilla ja 1-3krt/vkossa lenkillä. :) ruokarytmi tallella, 4-6 ruokaa päivässä, aamut alkaa rahkalla, välipalat kunnossa jne. Eli jos huonoakin niin hyvääkin ja tulee ihan selkärangasta :) ja toisaalta vaikka pöhöjä onkin niin olo on hyvä ja peilikuvassa ei juurikaan muutoksia, muhkurat pysyneet kuitenkin poissa :)

kehonkoostumusmittauksessahan olin saanut lihasmassaa lisää! Toki oli inan tullut rasvaakin takasin, mut onneks van tosi vähän et olin kyllä tyytyväinen tuloksiin. Pt sanoi että se mistä nyt pitäisi pitää kiinni on proteiinien saanti.. 

Jotenkin tosiaan on ilmassa pientä väsymystä ruuanlaiton suhteen, tuntuu että kaikki tökkii eikä keksi mitä tekisi. Kun jotain keksii mitä haluaa tehdä tai koittaa niin se on jotain ei niin terveellistä tai normiruokaa enemmän kun mitään superfoodia... esimerkiksi eilen näin ohjeen kebableivästä ja teki mieli testata sitä ja nam että olikin hyvää :) 

image.jpg

sellasta tänne. Tää on kuitenkin sellasta rentoa kivaa meininkiä. Normiarkeen kuuluu liikuntaa ja järkevää syömistä, ei kuitenkaan nipoteta kaikesta ja syödään myös vapaammin... :) kuitenkin painon haluan pitää about tietyssä lukemassa niin siitä haluan pitää kiinni. Just luin blogikirjoituksen siitä miten ihmisillä on se tietty kiloraja minkä alle pitää paainaa tai on läski ja pitää alkaa laihduttamaan... Mä oon just sellanen! Ärsyttävää.. 

muutama kuva taas loppuun....

image.jpg

Viime lauantaina tuli kiire juhlimaan - ensin salille, sitten siiderit kaupasta ja äkkiä laittautumaan :D tähän kaikkeen meni 1h ja 15min. Ei tarvinnu seuraavana päivänä murehtia salista :) jotain muuttunut 6kk aikana?! 

image.jpg

Näitä vaatteita ei vaan voi käytää yhdessä :D kokopukukondomi...

image.jpg

myös jätski on maistunut...

image.jpg

lounasta <3 

image.jpg

image.jpg

juhannuksen jälkeen eka salireissu takana..

image.jpg

juhannuksen herkuttelua ;)

image.jpg

omnom!

image.jpg

Ruissin jälkeen salille mars :D 

..nyt kamat niskaan ja aamulenkille, siellä paistaa jopa aurinko :) ja mulla alkaa 8pvän työputki... Öäh :/ mukavaa viikonlopppua!

-Hannela