Noniin, jatkoryhmä sitten starttas eilen :) oli huipputreenit! Eli seuraavat 12vkoa taas edessä. Tosin multa niitä jää jonkin verran välistä töiden takia, mut niillä viikoilla treenaan sitten itsenäisesti salilla. 

painoa kävin kurkkimassa viime perjantaina niin paino oli tismalleen sama kuin sitä 1,5viikkoa aijempana tiistaina. Olin tyytyväinen. :) nyt oma henk.koht tavoite on siitä -700g vapulle. Ei siis mikään mahdoton, mutta jotain siis pitäisi tapahtua ;)

Huomaan kokoajan enemmän kaikesta tulevan perusarkea ja kaikki rullaa omalla painollaan. Samalla huomaan myös, että vähän alkaa otekkin olla rennompi. Toisaalta tää on sitä mistä tykkään ja hienoa että kaikki menee jo omalla painollaan. Toisaalta kuitenkin nyt se kiristysote vielä pitäis ottaa jos ajatellaan "loppukiriä kesäkuntoon". :) 

Aamupalana menee maitorahkaa, vadelmia, mantelirouhetta, pellavasiemenrouhetta ja mehukeittoa - tätä suurinpiirtein joka aamu. Tänään vaihteluna pitkästä aikaa kaurapuuroa vadelmilla ja raejuustoa, kera mehukeiton. Tää on yks niistä kun mee omalla painollaan joka aamu. Ei himoja leivästä tms. :) sen lisäksi syön 2,5-4h välein. Pari lämmintä ruokaa päivässä, yleensä vähillä hiilareilla, treenipäivinä enemmän hiilareita, välillä enemmän muutenkin, jos normi kotiruokaa tms. Välipalana menee yleensä smoothie, missä aamupalan tyyppiset aineet. Iltapala ehkä vois olla sellanen missä vois enemmän pystyä petraamaan. Ei siinäkään vikaa ole, mutta sillon ehkä eniten mielitekoja ja leipä maistuu. Kuitenkin jos leipää niin ruisleipää tai karppista. Välillä karjalanpiirakkaa, valkuaisrullaa, salaattia tms. Jotenkin ideat vähän hukassa välipalojen/iltapalojen suhteen, kaipaisin jotain uutta terveellistä vaihtoehtoa.

Vettä juon sen 1,5-2,5l päivässä...

Liikunnat menee omalla painollaan, ei tarvii pakottaa itseä liikkeelle. :) 

Nyt on huomannut myös sen, että ne kerrat kun ollaan käyty ulkona syömässä/haettu jotain ruokaa kotiin niin on helppo päätyä terveellisempään vaihtoehtoon, kun toinen. Kebabbia salaatilla, tai subway tai viimeksi mäkkäristä pelkkä kanatortilla. Ja ne on ollu omia, helppoja valintoja. :) 

Kesä kun tulee niin auringonpaiste vaikeuttaa päätöstä pysyä vesilinjalla, kun muut ottaa... Jos niissäkin pystyis olemaan mättämättä ruokaa kaksin käsin niin se ois paljon pienempi paha.

Näihin ajatuksiin.... :)

-Hannela


image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg