Tuli tossa ahaa-elämys, kun treenien päätyttyä ohjaaja sanoi, että ens viikolla aloitetaan kakkosjakso. Siis. Ens maanantaina on 1/3 osa projektista takana. :o aika menee niin äkkiä!! Tässä huomaa sen, että jokanen viikko pitää vetää täysillä, jos jotain meinaa saada aikaseks, koska ne viikot voi oikeasti valua ihan ohi huomaamatta. Pian tulee se päivä, kun voi jo todeta, että se oli siinä. En tarkota että koko homma siihen loppuisi, mutta tämä projekti. :)

Jos mietitään mitä on jo saavutettu, niin kiloissa -2,6kg ja senttejäkin, mutta vielä ei mitään maata mullistavaa ulospäin. Vaikkakaan en olis osannut odottaa näinkään hienoa alkua itelleni :) tavoitteena oliskin tämän viikon aikana rutistaa 0,7kg. Se, että  tuleeko näin tapahtumaan niin en tiedä, mutta toivotaan. Ja jatkoa ajatellenhan kaikki on mahdollista. Eikä mulla edes ole suoranaisesti sanoa mitä odotan tänä aikana tapahtuvan, kun on vaikeaa arvioida mitä edes voi tapahtua. Se mitä kuitenkin toivon on a) painon laskevan b) rasvaprosentin pienentyvän c) aloituskuvien muuttuvan.... Mutta sen konkreettisempaa on vaikea sanoa. Painoakin alunperin ajattelin, että kokonaisuudessaan ajatus olis saada n.5kg pois. Nythän vauhti näyttää siltä, että se olis helposti saavutettavissa, mutta eihän sitä tiedä mitä matkan varrella tapahtuu ja tuleeko jumivaiheita yms. Ja kun eihän sillä painolla ole väliä loppupeleissä, lihashan painaa enemmän kun läski ;)

Oltiin tänään Fontanassa lounaalla ja oli tosi hyvää! Söin paljon erilaisia salaatteja ja kasviksia, pari kanafilettä ja n.desi pastaa. Nams! Tässä pari ruokakuvaa sieltä :)

image.jpgimage.jpg

Illalla tosiaan treenit, etukyykkyjä, askelkyykkyjä, lopputreeninä taas punnerrukset + slamball + kahvakuulaheilautukset ja 7min aikaa. Huh! Saa nähdä kävelenkö huomenna :D

Tänään sain myös postista fitness-tukun paketin. Protskupatukoita, protskujauhetta (minttusuklaan makuista, nam!), magnesiumia ja d-vitamiinia. Ei muuta ku popsimaan ja odottelemaan maatamullistavia vaikutuksia ;)

image.jpg

Nyt painaa silmät niin paljon, että unille mars! 

image.jpg

Kommentoikaas joku, onko nyttenkin naamakuva väärinpäin? tässä on nimittäin joku häikkä, kirjoittaessa padillä nää näkyy niinkun kuuluu, mutta ilmeisesti koneella katsottaessa kuvia väärinpäin ja fonttikin joku perus tekstaus :o 


​-Hannela