Eilen tosiaan alkoi, menin kuudeksi Leaf-areenalle ja ensin saatiin treenikirjat (jee, tällanen kirjottelija kun oon niin tykkään kaikista tilastoista ja suunnitelmista yms :D ), laskut ja vaihdettiin treenivaatteet päälle. Ensimmäisenä kehonkoostumusmittaukset. Oli se kamala tilanne, näkee vaan kun lukemat kohoaa.. Luvut oli pysäyttävät ja niinkun jo sanottu, ei suunta ole kun kohti parempaa!! Odotan jo seuraavaa mittausta ja nähdä oikeansuuntaisia tuloksia! Sen jälkeen käytiin tulevaa läpi ja kehonkoostumusmittauksen lukuja läpi... Minkä jälkeen edessä oli ekat yhteistreenit. Tunti oli loistava! Ensin rauhallisempaa, lämmittelyä, koordinaatio/liikkuvuusharjoituksia, minkä jälkeen lihaskunto-osuuteen ja lopuksi kunnonkohotus osuus. Kolme eri liikettä, 10min aikaa ja sarjoja niin monta kun ehti tekemään. Luku ylös ja myöhemmin tehdään ilmeisesti samaa, jollon tietenkin tarkoituksena on lisätä sarjojen määriä. Kirjaimellisesti läskileiri- tuli mieleen, sen verran katsonut suurinta pudottajaa ymsyms että ihan tulee ne mieleen :D

image.jpg

Fiilis treenin jälkeen oli loistava! Jalat meinas pettää alta :D Sen mitä yleisesti ruokavaliosta saatiin tietoa niin treenikirjassa on ohjeita syömiseen ja esimerkki ruokia, mutta ohjaaja sanoi ettei tarkoitus ole lätkäistä nenän eteen ohjetta että opettele tuosta vaan meille pidetään luento ruokavaliosta ens lauantaina. Onneks sain sen vaihdettua töistä vapaaks :) mutta ohjeistus tuntui paremmalta kuin hyvältä. Ei ihmeruokia vaan normaalia perusruokaa. Mahtavaa! Eilen sain heti jo sovellettua kotona ruuan, tein lohta, itselleni paistettuna kera salaatin ja sen jälkeen kippasin kermat joukkoon ja makaroonia kaveriks niin kelpaa toisellekkin osapuolelle ;)

image.jpgimage.jpg

Ja iltapalaksi näkkäriä (juusto,kinkku,kurkku,paprika) 

Tänään onkin jalat ollu aikast pökkelöt, mut toisaalta ihan mahti tunne! Tälle päivälle ei liikuntaa tullut, huomenna ois edessä tunti pt:n kanssa :)

Eikus saunaan lepuuttamaan jalkoja, ilta kotisohvalla, huomenna uus reipas päivä! :)

(Kuinkahan monta kertaa tuli sanat loistava ja mahtava? ;)

-Hannela