Vikat treenit ois sitten ekasta osasta vedetty! Niin se 12vkoa vierähti! 

Fiilis on loistava! ..tai oli vielä iltaan mennessä. Otettiin nimittäin aamulla kuvat ja olin täyttä hehkua täynnä! Sillä nehän näyttää jo oikeesti abouttiarallaa siltä mitä tavottelenkin. En tarkota etteikö mitään tekemistä enää olis, mut isoimmat muhkurat siloteltuna jne ;) ja siis se oma olohan on enemmän kun hyvä! Fiilis oli jopa sellanen, ettei millään painoilla tai mittaustuloksilla ole väliä, kun kuvat näyttää nii hyviltä ja fiilis on tällainen! (Täähän oli se mitä se PT:kin mulle painotti, että keskittyy omaan oloon ja innostukseen...) Noh, fiilis oli loistava, kunnes oli mittauksen aika. Eihän niissäkään vikaa ole, mutta odotin isompia muutoksia, ja ehkä siksi kun "puolväli mittauksen" jälkeen ei tuloksia ole tullut, mikä on outoa. Mutta kun nää on taas näitä... Mitä väliä sillä on, jos muutoksia kuitenkin tulee? Ainahan toitotetaan miten ei pitäisi tuijottaa vaakaa, vaan peiliä. Mutta tuntuu hullulta ettei kehonkoostumusmittauksessa näkynyt sen suurempia muutoksia vaikka kuvat muuttuu. Kaippa siellä kropassa sit vaan silti jotain tapahtuu. Tai, näköjään :D 

Jospas sitä uskaltautuis tänne laittaa kuvatkin vähän rajattuina... :) siinä 11vkon tulokset. Vähän pelottavaa laittaa tänne, mutta toisaalta kun tänne on 12vkoa kirjoteltu niin ehkä konkreettinen tuloskin on ihan kiva laittaa esille... :) 

image.jpg

Miinuksia :)

Painoa siis -3,3kg

Lihasmassa : -0,1

viskeraalirasva : -1

rasvaprosentti : -1,3

Senttejä 

kapein kohta : -5cm

navan kohdalta: -12cm

pömppis : -6cm

reisi: -2cm

yht.-25cm :)

semmoset omat tavoitteet lukemille olis; rasvaprosentti -7,5 ja viskeraalirasva -3... Jonain päivänä. Niin ja se paino -3,5kg.

sellaista. Oon kyllä tosi tyytyväinen. Varsinkin kun tää on nyt ollut sitä kivaa, rentoa meininkiä. Ei kitukuureja ja ruokamäärien tarkkailua grammojen tarkkuudella. Ja kun ajatus on saada pysyviä tuloksia ja saada pidettyä innostus yllä. Joten kyllä tässä on aika voittajafiilis ;) ps. Onko eri ääni kellossa kun alkutekstissä?! Jatkettu nimittäin loppuun aamulla, yöunet tekee ihmeitä ;) 

jeij, hyvä minä! :)


-Hannela