Hups, onpas nyt vähentynyt kirjottelu. Huomaa muutenkin et kaikesta alkaa tulla aika "arkea". En muista kirjottaa syömisiäkään treenikirjaan, mut kuitenkin pidän niistä kiinni. Toisaalta sehän on vaan hyvä asia et kaikesta tulee "rutiinia" eikä jokaista treeniä jaksa enää hehkuttaa vaikka kivaa onkin ja yhtä innoissani oon vieläkin :) 

Treenit siis kulkee, 3x salitreenit viikkoon ja päälle aamulenkit tyhjällä mahalla, viime viikkoon kolme. Tällä viikolla suunnitelmissa kolme tai neljä. Niin ja viime viikolla vielä vesijuoksukin, se tällä viikolla jää väliin. 

Olo on ihan mahtava! Sentit pienenee, painosta ei tietoa, viimeks tollon 1,5vkoa sitten punnittu. Vielä on auki käynkö tällä viikolla vaa'alla vai odottelenko ens maanantaita, kun on "loppupunnitus". Kolme kuukautta alkaa siis olla taputeltu! Hitsi et aika menee äkkiä! Ärsyttää kyl, että punnitus otetaan illalla kuuden aikaan eli siihen ei aamupainoa tuu. Mut ne on taas näitä pilkuviilailuja. Lisäinfoo ei oo viel tullu jatkoryhmästä, sitä odotellessa.

Kuvia sitten viimeisen viikon ajalta :) 

image.jpg

Aamulenkeillä alkaa olla ihanan valosaa, tää kuva otettu jo 6.45.

image.jpg

töihin lähdössä :)

image.jpg

Sunnuntain aamupalaa ennen salireissua :)

image.jpg

Pulled porkkia ja salaattia, nams!

image.jpg

Eilen salilla - sunnuntaina - jep, minä! :)

image.jpg

Alkaa normi arkipäivät olee aika jees näkösiä aktiivisuuden puolesta :)

image.jpg

juhlimaan lähdössä edellis vkl ;)

image.jpg

Ihanaa alkanutta viikkoa, tyhmästä ilmasta huolimatta!

-Hannela