Heips! :) 

Toinen viikko alkaa olla puolessa välissä ja täällä menee paremmin kun hyvin :) viikossa tosiaan lähti kilon verran ja olo on tosi hyvä! Syömiset ei tuota tuskaa ja liikkuminen on kivaa ja innostusta riittää. Toivotaan että näin vielä kuukaudenkin päästä ;) uskon kyllä siihen.

Maanantaina oli taas yhteistreenit, tehtiin sama treeni kutakuinkin kun viikko sitten. Nyt haastettiin itsee vaan vielä enemmän ja jokaisen tavoite oli parantaa omaa suoritusta. Viimeksi sain tehtyä vajaa 7 kierrosta niin nyt sain inan vajaa yhdeksän, hyvä minä! :) Tällä kertaa jalat ei ookkaan ollut yhtä kipeät, kun viime viikolla, joten ei muuta kun ens maanantaina lisää painoja!

Eilen kävin liukastelemassa lenkillä ja aloinkin miettimään uusia kenkien hankintaa. Näin maanantaina sittarissa Haltin ulkoilukengät alennuksessa 60e (norm.100e), ne varmasti menis monta vuotta. Pitäis vettä ja ois lämpimät... Noi mun juoksulenkkarit ei ihan oo tarkotettu näillä pakkas- ja loskakeleille :D eli mikäli aamutoimien jälkeen vielä ehdin niin sittarin kautta töihin. Tänään saakin luultavasti siis olla lepopäivä :)

Loppuun vielä pari kuvaa viime päiviltä.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg


-Hannela