Hyvä fiilis sen kun jatkuu :) 

Tiistaina jaloissa ei tuntunut vielä aamulla mitään, iltaa kohden inan kipeät ja eilen sitten jo tuntuikin :D huomas kyllä että tuntu takapuolessa asti, kun pt piiskasi syväkyykyissä alemmas epämukavuusalueelle ;D hyvä niin! Tiistaina kävin käppäilemässä 45min lenkin aamusta jo seiskan aikaan. :) 

image.jpg

Ja aamupala päälle...

image.jpg

Eilen olikin sit vuorossa vesijuoksua äipän kanssa, 45min. Siitä perinteisesti ikeaan aamupalalle.

image.jpg 

On muuten ollut jonkun verran näitä oman pään kanssa kamppailu-tilanteita, missä en oikeastaan edes oo joutunut kamppailemaan, mistä oon ihmeissäni. Eilen olin kaverin kanssa kahvilla, hän söi juustokakun palan kahvin kanssa, mä join kahvini ja lasin soodavettä. Eikä mun tehnyt ees mieli mitään sen kanssa! Nää on yleensä tilanteita, mitkä on mulle vaikeita. Katsoa vierestä, kun toinen syö :D tänään töissä oli kahvihuone puolellaan Arnoldsin donitseja,ja kyllähän ne hyvältä tuoksui. Mielessä kävi leikkaisinko pienen palasen, päätin syödä oman rahkani ensin ja eipä sen jälkeen enää tehnyt mieli edes sitä pientä palasta :) 

image.jpg

Eillen ostin myös salille uudet housut ja paidat,niin kivat! <3

image.jpg

Täällä on nyt kolmas päivä, kun on syöty pulled porkia. Sitä on syöty sellasenaan, salaatissa, näkkärin päällä, hampparissa... Namnam! :) Oli tosi hyvää. Hampparit yleensä meillä sisältää valmiit hampparisämpylät, juustoa, pihviä, salaattia, kurkkua/suolakurkkua, majoneesia, aurajuustoa. Eilen visioin omani vähän terveellisemmäks ja siellä oli sämpylänä täysjyväruis-paahtoleivät, pulled porkia, juustoviipale, salaattia, kurkkua, ina sokeroimatonta kurkkusalaattia, ina Remoulade-kastiketta, ina ketsuppia, ja paprikaa. Eli enemmän vihreää, vähemmän majoneeseja ja täysjyväsämpylät :) siitä ei malttanut ottaa kuvaa, kun piti päästä heti syömään :D Mä pyrin kotona kuitenkin tekemään ruokaa mitä voidaan molemmat syödä, enkä halua että meillä näkyy ja tuntuu negatiivisella tavalla se että mä mietin mitä syön. Pyrin siis siihen, että toinen saa kuitenkin syödä normaalia ruokaa, niinkun ennenkin :) ja nyttenkin oli tarjolla myös normaalit hampparisämpylät sekä perus pekoniviipaleet, aurajuustot jne. Ne vaan jäi multa pois. :)

image.jpgimage.jpg

Tulin just treeneistä, oli ihana päästä tekemään viime torstain treeni täysillä kun viimeks joutu himmailemaan flunssan takia. Painoja sai siis nostaa reippaasti, tuntu niin hyvältä! :) yks neljännes on sitten takana, kauheeta! 

-​Hannela