Vappu vietetty, onneks ja paluu arkeen taas :D pitkästä aikaa jäi vähän herkuttelu päälle. En juonut kun vaan yhtenä päivänä (mahdollisuushan kolmeen olisi ollut vapaapäivien puolesta :D ) mutta söin kyllä sit senkin edestä.

Vappuna tein meille nachovuokaa ja siiderin kanssa uppos myös sipsejä. image.jpg

Perjantaina aamupalaksi patonkia ja jäätelöä, vapputorilla muikkuja, myöhemmin hesellä burgertortilla-ateria, illemmalla pikkumunkki kera jäätelön.. Kunnes vielä J:n teki illalla mieli heselle niin söinpä minäkin vielä burgertortillan. Huh! Kaloreita tuli niin paljon etten edes halua tietää.

Eilinen sentään alkoi normiaamupalalla- rahkaa, vadelmia, mantelirouhetta, pellavansiemenrouhetta ja mehukeittoa. Ruuaksi syötiin makaronia, makkarakastiketta ja salaattia. Jossain kohtaa meni puolikas proteiinijuoma ja jäätelö. Illemmalla nachovuokaa ja sipsipussin loppu. Ja vielä yöllä heseltä taas burgertortilla :D (voiko jostain päätellä et toi burgertortilla on aika jees mun mielestä?! :D )

Noh tänään sitten onneks päästiin jo irti herkuttelusta vaikka vielä ruokarytmi ei oo ihan arkirutiineissa kiinni. Normi rahka-aamupala, jonka jälkeen salille. Jes! :) ruuaksi pekoni-parsaa ja bataattiburgeri. Parin tunnin päästä puolikas proteiinijuoma ja protskupatukka. Siitä kolmisen tunnin päästä testasin uutta välipalaa ja aika jees se oli. Kananmunaa ja valkuaista. Seuraavaks vaihdan päärynäsoseen aurinkoiseen, luulen et viel enemmän mun makuun :) ja pala katkarapupiirakkaa...

image.jpgimage.jpg

ja nyt tässä vasta nälkä tuleekin kun ruuasta puhuu! :D

Että sellaista, on tullut syötyä! Pitkästä aikaa on tullut jopa vähän morkkis tästä syömisestä. Herkuttelu välillä on ok, mutta tällasista että se jää ns. Päälle niin en tykkää. Noh, toisaalta oon myös tyytyväinen, että sen sain lopetettua jo tänään kun ois voinut hyvin tää päiväkin mennä sohvan pohjalla sipsipussi kainalossa, mutta tänään jo olin salilla. Ja se on tällä hetkellä myös sellanen miksi tavallaan voi ja uskaltaa hyvällä omalla tunnolla herkutellakkin, kun tietää että pian on taas jo salilla rehkimässä ja homma jatkuu niin ei se välillä herkuttelu mitään romuta. Mutta tosiaan se kerta viikkoon ei tuo morkkista, mutta tää 2-3pvää kyllä jo tuo sellasen ärsyttävän fiiliksen. Toki on hyvä pitää mielessä, että hyvin ois voinut tulla vedettyä kolme päivää siideriä ja siihen päälle huonot syömiset ja morkkis ois kasvanut tuplasti. 

image.jpg

Sellasia ajatuksia täällä, kolmen viikon päästä ois seuraavaks ajatuksissa ottaa, mutta katsoo nyt, ei näistä koskaan tiedä ;D vielä kun noita suomen pelejäkin tossa tulee ja aurinko tekee helposti tepposensa... Mutta suunnitelma ois tämä ;) huomenna aamulla lenkille ja illalla treeneihin. Ihana arki!

image.jpg

Vähän myöhässä tää kuva, mutta menkööt, kun nyt vasta jaksoin kirjotella. 12.1 ja 30.4 otetut kuvat :)

-Hannela