Heippa!

Painosta stressaaja ilmottautuu. Ikuinen vaakailija ja painon tuijottelija, ei siitä taida mihinkään päästä. Tajusin tossa taas, että alkaa vaakailu karkaamaan käsistä. Ajatus kerran viikossa karkas heti siihen kahteen kertaan viikkoon, kunnes nyt kertoja alkaa lisääntymään ja tällä viikollakin kolme kertaa. Ja huomennakin tietty tekis mieli mennä, koska viime viikon sunnuntain punnituskin siirtyi maanantaille. Huoh. Plus että se vaaka ei nyt ole mun kaveri :( paino on +1kg viime maanantailta. 

Mutta kun mitä väliä sillon on, kun tiedän syöneeni hyvin ja liikkuneeni paljon. Miksi siinä kohtaa stressata vaa'asta? Mutta kun ei tää pääkoppa ole samaa mieltä. Viime jaksossa Jutta ja puolenvuoden superdieetissä oli samantyyppinen nainen vaaka-addiktina, näin täysin itseni siinä. Samoin eilen bongasin tällasen blogikirjoituksen 

http://myprojectisme.fitfashion.fi/2015/02/02/kannattaako-vaakaa-tuijottaa/

Siinähän on kuvin täysin riittävä vastaus ettei sitä vaakaa kannattaisi niin orjallisesti tuijottaa. Mutta en vaan pääse siitä mihinkään, että mua se ahdistaa. Vaikka kokemuksesta tiedän että jumiviikkoja tulee ja sen jälkeen paino voikin humpsahtaa taas isosti alaspäin eikä näistä kannattaisi stressaantua vaan sinnikkäästi vaan jatkaa eteenpäin. Varsinkin kun tietää tehneensä kaikkensa. En oo tosiaan herkutellut mitään, syönyt hyvin ja liikuntoja tälle viikolle tuli

Maanantai: treenit 1h

Tiistai: lenkki kävellen 45min

Kesiviikko: vesijuoksu 45min

Torstai: treenit 1h

Perjantai: lenkki kävellen 35min

Lauantai: lepo

Sunnuntai: lepo

Eli monipuolisesti liikuntaa, kevyempää ja raskaampaa, ja viis kertaa viikkoon. Mulla on myös aina se, että heti jos kroppa on kipeä liikunnasta niin se näkyy myös vaa'alla. Sen takia tavallaan salitreenit jopa ärsyttävät, koska se nostaa painoa. Tää on ihan hölmö ajattelutapa, koska siellähän se kroppa muuttuu ja äh, voi tätä päätä!

Mulla alkoi eilen kuuden päivän vapaat ja colalinjalla mentiin, hyvä minä :) nyt taisi tulla kuukausi selvinpäin eikä oo tehnyt ees tiukkaa. :) tänään voisi ehkä jopa vähän herkutella niin jaksaa ensi viikon taas kunnialla, katsotaan ;) Ens viikolla aikaa myös liikkua hyvin, ei muuta kun sinnikkäästä eteenpäin. Prkl! 

-Hannela