Heips!

Taitaa tulla aika sekava kirjotus, sen verran aikaa viime kerrasta. Eka kesäloma pidetty, eilen vaihtui mammalomaksi :) 

Päivät menee ihan hujauksella, samoin viikot. Mitä sitten oon tehnyt? Ollut vaan, laittanut kotia valmiiksi vauvaa varten, kierrellyt kaupoissa, lounastanut ja kahvitellut kavereiden kanssa... Siinä se :) nyt ollaan rv 35+1. Ens viikolla lääkärineuvola ja synnytystapa-arvio. Vähän jännittää!

Niinkun moni muukin asia. Mikään ei pelota, mutta mietityttää ja jännittää. Lähes joka yö käyn unissani synnyttämässä ja mielessä synnytys pyörii paljonkin. Mietin mistä se lähtö tulee, ymmärränkö lähteä oikeaan aikaan, kauanko kestää , meneekö kaikki hyvin, miten J kestää :D <3  eikä tähän kaikkeen ole välttämättä enää paljoakaan aikaa. Kahden viikon päästä vauva on täysiaikainen <3 pahimmassa tapauksessa kestää vielä 7vkoa. Mulla on kokoajan ollut olo ettei pienokainen tuu olemaan mahassa loppuun asti... Katsotaan oonko oikeessa vai mennäänkö yliajalle. 

Olisin ihan valmis ottamaan tän jo maailmaan, olo alkaa olla aika väsynyt. Vaikkakin vika kolmannes on mennyt ehkä helpoiten koko raskaudesta, niin nyt yleinen kömpelyys, kankeus, hitaus alkaa ärsyttää. Sen päälle kolotuksia ympäri kroppaa, huonosti nukutut yöt. Ohan tässä näitä :) mut paljon helpottaa se ettei tarvii töissä tarvii enää olla ja saa mennä päivät omalla painollaan ja oman voinnin mukaan.

Vaikka... Toisaalta. Onhan tää ihan megahaikeeta, että kohta ensimmäinen odotus on ohi. Kaikkine oireineen,mitä on ollut paljon. Silti tää on ollut ihanaa ja jännittävää aikaa. Joku voisi ehkä väittää muuta, mutta oon kuitenkin nauttinut tästä ajasta. <3

Nyt tää tyyppi mahassa alkaa olla jo sen verran iso, että nää sen mylläämiset mahassa alkaa tuntua aika inhottavalta. Ihana että liikkuu ja tiedän että kaikki on hyvin, mutta jestas että välillä on vaikea olla kun tuntuu että tulee kyljestä läpi ja painaa itseään kylkiluiden alle :D

Jos siivoilis vähäsen ja pakkais taas pari tavaraa lisää siihen kuuluisaan sairaalakassiin ;) image.jpg

​-Hannela