Se projekti oli sitten oikeestaan siinä :) ens viikolla on vielä kahdet yhteiset treenit + kehonkoostumusmittaus, mutta koska juhannus varmasti tekee tehtävänsä (ja siksi mittauksen tulokset vähän pelottaakin, kolmen päivän mökkipöhöt alla :D) niin siksi ajattelen sen päättyvän tähän. Lukemat ja kuvat siis myös otettu. Henk.koht tavoitteeseen painon kanssa ei päästy (se about kilo uupuu :D) joten lukemaksi jääköön se -5kg. Eli n.kilo per kuukausi. Olen tyytyväinen :) vielä tyytyväisempi olen siihen omaan oloon ja muutokseen kuvissa.

image.jpg

Sellasia. Onhan siinä jotain muutosta tapahtunut. :) laitoinkin muutoskuvat tänne jo sillon aijemmin,niihin viimeisiin kuviin ei oo paljon mitään enää tapahtunut, ehkä jotain pientä muhkuraa hävinnyt, tässä niistäkin kollaasi... :)

image.jpgnyt jatkoa ajatellen tavotteena oliskin tosiaan pitää paino tässä. Toiveena olis vielä se kilo-kaks saada pois, jotta se heilahtelu olis ihan ok, mutta kutakuinkin sitten näissä lukemissa kun saa pidettyä niin oon tyytyväinen. :) siihen haastetta tuo kesän menot... Nyt alkava juhannus, parin viikon päästä ruisrocki.. Viikot pitäis vetää aika kunnolla, jotta on varaa viikonloppusin ottaa tosi(!) rennosti hyvällä mielellä :D eikä siinä,voishan esim.juhannuksena pitää syömispuolen järkevänä, mutta jotenkaan sit mä en koe vielä handlaavani. 

-vettä ei tuu juotua, kun nenän edessä on kokoajan muu tölkki ;D

-grillailua, yleensä mennään siitä missä aita on matalin kun kaikilla omat grillattavat niin grilliin on helppo heittää pihviä, makkaraa, siihen kylkeen perus majoneesipohjaisia salaatteja...

(ja mitenniin ei olisi yhtä helppoa laittaa grilliin vaikka kasviksia, tehdä salaattia valmiiksi mukaan tms? Mä siis tiedostan nämä, mut kuitenkaan en tee asialle mitään... Ärsyttävää)

-aamupalaksi leipää, tai kun tekee mieli jotain pientä niin matkassa on einesruokaa, mitä meillä ei kotona edes ole jääkaapissa.. (Miksi sitten pakko juhannukseks ostaa!? Onpas ärsyttävää tämäkin :D)

-perus sipsiherkuttelut..

joo,siinäpä näitä. Kaikki nämä olis korjattavissa, varsinkin kun itse olen sinne ruokakauppaan just lähdössä. Pohdinnassa on jos ottais ees pari rahkapurkkia mukaan. Jotenkin oma pää hakkaa vastaan, miks en ota sitä normaalia ruokaa mukaan mitä muutenkin syön vaan vedän itteni kauheeseen pöhöön missä ei maanantaina ole hyvä olla? Juomapuoli tulee kuitenkin oltua kunnossa, niin vois sitä edes ruokia vähän miettiä herkuttelun lomassa? Noh, katsotaan saanko yksin aikaseks. 

Laitetaas mitat vielä..

kapein kohta: -6cm

napa: -12cm

pömppis: -8cm

reisi: -4cm

muutama kuva vielä viime viikoilta :)image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

 

Näihin fiiliksiin, hyvää juhannusta!! :)

 

-Hannela