Heipsun!

Tiistaina näköjään kirjotellut viimeksi... Keskiviikolle tuli kävelylenkki ja torstaille treenit. Torstain treenit oli tosi jees! Enkat kyykkyihin ja viimeisenä lopputreenissä pitikin tehdä +2min eli 12min, huh!! Tää oli siis sama treeni minkä sillon kerran jouduin lopettaa kesken ja nyt tein koko 12min ilman helpotuksia. Loistoo! :) Torstaina oli mun vika päivä Expertillä töissä ja tein kaksi juustokakkua töihin, pitihän siitä palaset maistaa itsekkin, mut ihan pienet ;) jämiä on nyt tuhottu, ja vihdoin syöty kokonaan pois. Mutta yhteensä kokonaisuudessaan mitä itse niistä söin oli tosi pienet palat, hyvä minä! :) 

image.jpg

"Kinder-juustokakku" ja Marianne-juustokakkua... Ah.

image.jpg

Näihden kuvien jälkeen purnaukseen...Eilenhän oli taas punnituspäivä, mikä saikin taas kiukun aikaseksi... +0,6kg. Olihan viikkoon mahtunut viihteellä oloa ja herkutteluakin. Mut toisaalta myös paljon hyvää syömistä, n.1500kcal päivässä (tarkoituksella tällä viikolla laskenut kalorit ja laskenut niitä alaspäin) ja liikuntaa... Tää on niin ristiriitaista, kun itsellä on tosi hyvä olla, ja kevytkin olla. Olon puolesta kuvittelis painon olevan laskusuunnassa. Lisäksi sentit pienenee... Nojoo, eihän siitä vaa'asta ka kannattais näin paljoa välittää, jos kaikki kuitenkin on hyvin ja oikea suunta. Kuitenkin se kiukuttaa ja musta sen vaan on pakko kertoa et joku mättää, koska onhan tässä kropassa kuitenkin mistä pudottaa! Ärh. Laitoinkin salille sähköpostia että mitä tehdään ja onko ideoita.. Katsotaan kun saan vastauksen. 

Tänään olin pitkästä aikaa itsekseni salilla ja ihan liekeissä! Niin kivaa! Haluun pian uusiks :) tein yläkroppaa, selkää, ojentajia ja vatsoja. Huomenna lenkille kun luvattu hienoa ilmaa! :) 

image.jpgimage.jpg

Sellanen myös mitä oon miettinyt... Oon aina sanonut et isoin kompastuskivi on viikonloput ja viihteellä käyminen. Mikä onkin selkee juttu, että se vaikuttaa. Nyt en edes käy ja siltikään paino ei putoa!! Murrr...

No mutta, onneks peilistä katsoo se toinen  puoli. On jotain tapahtunut,fiilis on loistava ja luovuttaa en aijo! 

Eilen herkuteltiin lehtikaalisipseillä (oli oikeesti hyviä!) ja nyt lähden hakemaan subista salaatin ja kaverille viettää iltaa! :) pus!image.jpg


-Hannela