Hiphei! :)

Täällä aletaan vihdoin ja viimein olla terveenä, ihanaa! Viime viikko menikin sairastaessa ja liikkuminen jäi vähälle. Yks kävelylenkki ja yhdet treenit. Syömiset pysyi kuitenkin hyvin suunnitelmassa :) viikonloppuna tuli vähän herkuteltua, mutta nekin meni kohtuudella. Perjantaina vanhempien luona illalla tarjolla oli wingsejä ja patonkia, söin 5wingsiä ja kaksi pikkupalaa patonkia bonjourilla ja light-siiderin saunan jälkeen. Lauantaina oli illanviettoa työkaverin luona. Tarjolla oli suklaajuustokakkua, mokkapaloka, croisantteja, keksejä, pizzaa, tuc-keksejä.... Huoooh. Siinä sai jo pään kanssa käydä kamppailua. Söin 2x pizzanpalan, pieni pala juustokakkua ja 2x tuc-keksi juustolla. Niin plus kahvit ja lasi skumppaa. 

Mikä parasta - tästä kökkö-viikosta huolimatta paino -500g eli yhteispudotus on nyt -2,6kg :) loistavaa! Samoin senttejä oli nyt lähtenyt vatsan seudulta 2-4cm. Jipii! :)

Ostin eilen ekaa kertaa broilerijauhelihaa ja vitsi että olikin positiivinen yllätys! Siinä on alle 5% rasvaa ja olikin kivaa vaihtelua. Tein siitä laatikon missä oli täysjyvämakaronia, ruokakermaa, tomaattimurskaa ja ihan ina juustoraastetta pinnalle. Nams!

Tylsä postaus, kun ei oo enempää kuvia, mutta flunssassa jäi kuvailukin. Onneks nyt takaisin elävien kirjoissa ja tällä viikolla pääsee taas liikkumaan. Suunnitelmia jo onkin, treenejä, uintia, lenkkeilyä, sählyä :) Alotankohan taas turhan innokkaasti? Toivotaan, että flunssa myös pysyy poissa. 

Ihanaa ja reipasta alkavaa viikkoa! :) 

image.jpg

-Hannela