Heips!

Jokohan ehtis kirjottaa vihdoin siitä inbodystä missä olin viikko sitten maanantaina ;)

Jep, vähän lukemia.

Paino -1,4kg

Lihasmassa -0,2kg

Rasvamassa -0,9kg

Rasvaprosentti -0,5

Viskeraalirasva -1

Oonko tyytyväinen? Oon mä :) En voi kieltää ettenkö ois toivonut  vielä enemmän, mutta kun ajattelin viimeistä kolmea kuukautta miten olen elänyt ja se on ollut mieluista, järjellä toimittua mutta otettu rennosti niinkun nyt haluan loppulomani ottaa <3 niin todellakin olen tyytyväinen, vaikkakin muutos ei ole suurta niin oikea suunta ja oikeasta paikasta lähtenyt lukemat laskuun :) esimerkiksi siis lihasmassastahan ei edes pitäisi lähteä vaan pitää samana, tai jopa se lukema nousta, kun taas rasvasta pois. Ja viskeraalirasvasta!

Ajattelin etten laittais kuvia, mutta.. menköön. Hui ! Niissä se muutos näkyy parhaiten. Ehkäpä motivoi jotain muutakin ottamaan niitä muutoskuvia vaikka se tyhmältä välillä tuntuukin :D mutta oikeesti voisin väittää et helposti ilman kuvia on olo ettei tässä mitään ole tapahtunut vaikka tosiasiassa onkin. Sitä vaan sokaistuu peilikuvalle. :)

IMG_7288.jpg

 

Nyt otinkin uuden saliohjelman ja sillä treenaillaan kesä :) On aika eri tyyppinen kun ennen, vielä en oo päässy testailemaan miltä tuntuu. Jännää! Voisin uskoa että ois hyvä, kun on sykkeen nostoja mukana ja luulen että sitä kroppa kaipaa. :)

Ja siis niinkun aina toitotetaan että näissä jutuissa ruoka on 80% ja treeni 20% niin syömisissä myös sama meininki kun tähänkin asti. :) Rennosti, mutta järjellä. Näillä mennään, eiköhän samanlaista tiivistymistä tapahdu pikkuhiljaa :)

Sellasia. Katsotaan onko seuraava inbody uhkarohkeena 3kk päästä kesän lopussa vai vasta loppuvuodesta ;)

-Hannela

 

muoks. tässä vielä vertailukelpoisempaa kuvaa ;)

18740547_10211932998856863_3384054873841