jahas, alotetaan tällä kertaa kuvilla... ;) image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgJep, arvaakos jo noista miten on mennyt?! ;)

ääh. ehtisin kirjottaa jo pitkät höpinät ja kehua tätä uutta näppäimistöä, ei ehkä olis kannattanut... yksi näppäin perseestä ja heittää äkkiä sivulta pois ja tässäkin tilanteessa hävisi sitten koko teksti, prkl. :D jep, ostin siis pädiin näppäimistöt ja on tä vaan kätevä tälleen jos kirjottaa enemmän tekstiä.

Oon saikkarilla  tällä hetkellä, sain taas noidannuolen selkääni, tää on nyt toinen kerta. Viimeksi tasan vuosi sitten ja taas ihan yhtäkkiä. Oon maailman huonoin saikkarilla olija, heti ihan omantunnon tuskissani vaikka ihan aiheesta olenkin enkä turhaan saikkaria hakisi edes. Ja kaiken lisäksi kun ohjeistus oli että lepoa, mutta kuitenkaan ei saa jäädä sängyn pohjalle vaan pitää liikkua. No jep.  Nojoo eiköhän pointti ollut nyt just se ettei kuitenkaan 8h jalkojen päällä niinkuin töissä. Noh, huominen vielä niin eiköhän perjantaina töihin pääse. Ja jos jotain hyvää niin onneksi on hienot ilmat ;) täällä mä makoilen takapihalla.

Blogiin liittyen ja tossa vilkaisinkin viime kirjoituksen niin samoissa mennään. Paino yhäedelleen sen +1,5kg. Täytyy myöntää et on tässä myös olossakin jo muutosta, ihan jees mutta myös "löysempi" fiilis jo. Toisaalta selittelen sitä itselleni että 6kk vedettiin aika täysillä niin onko ihme että välillä tulee aika kun ottaa rennommin. Kaiken kaikkiaan oon tosiaan ottanut rennosti, on mennyt sitä jäätelöä ja vielä enemmän "normiruokaa."  Mutta kuitenkin paljon hyvääkin, ruoka-ajat ja rytmi on tallella ja kuitenki järki syömisissä. Liikunnatkin vähentyneet, 1-2krt viikossa salilla ja lisäksl lenkkejä mitä jaksaa. Jaksaa. Se jotenkin nyt onkin ongelma, en meinaa saada itseäni lähtemään liikkumaan.Jonkunlainen ihme väsymys vallannut aamut, ja toisaalta sitten taas illat kun sieltä töistä pääsee. Kesäväsy?

Ja onhan toi siideri maistunut, myönnetään. Mutta parit bailut vielä ja sit vähenee ;) oikeesti! (tä auringossa istuminen käy näköjään liikunnasta, niin kuuma että hiki valuu, hahah :D )

Mutta hei, kesässä +1,5kg, salilla käynti ei oo kokonaan jäänyt. On tä kuitenkin aika jees, eiks oo ;) Kyllä tää tästä, ei aina voi olla supermimmi ;) melkein super kuitenkin.


Jees, nyt pikkulenkki postiin ja sit sen normiruuan laittoon ;) tänään nuudeliwokkia sweet chili kastikkeella ja katkarapusalaattia. Ja hei, tänään kurkusta alas mennyt 

-aamupalaksi rahkaa + mustikoita + mehukeittoa + pellavansiemenrouhettta + kahvi

(kieltäydyin croisantista ;) )

-omena

-lohta, katkarapu-kananmunasalaattia, kylmäpuristettua oliiviöljyä, siemeniä

'et ei hei ihan hullua. Tosin jäätelöä tekis mieli :D


-Hannela