Pöpö sitten pääsi iskemään tännekkin. Viime viikolla flunssassa, ja maanantai-iltana nousi kuume, eilisen olin pois töistäkin, mutta eilen jo oli enää ina kuumetta. Tänään hyvä olo ja kuume poissa. Jes, vihdoin! Oon ollut salilla viimeksi viikko sitten maanantaina ja lenkille viimeksi torstaina ja voi että mulla on ikävä liikkumaan! Oma olemuskin on heti "löysempi". Huomenna aijon aamulla 6:40 painella lenkille, ihanaa! Joojoo, pitäis alottaa iisisti, tiedetään... ;) 

Muutenkin mietin joskos ottais pienen loppukirin, juhannukseen asti :) miettisin tossa että mitä se sitten tarkottais... Eipä oikeen mikään sit kuitenkaan muutu? :D mikä tietenkin hyvä asia, jos mielestäni arki nyt rullaa niin ettei muutettavaa oo. Kai se on nyt ku tuntuu ettei oo tehny mitään flunssan takia. Mutta ajatuksena ehkä olla inan tarkempi vielä syömisten kanssa (jonkun verran syöty nyt kastikkeita tai laatikkoruokaa missä kermaa tms), petrata veden juonnin kanssa, vähentää jätskin syöntiä :D ja viikonloppuna sit vähän iisimmin :) treenimäärät pitää siinä 3x sali + 3x aamulenkki ja päälle mahdollinen uinti. Eli ne kutakuinkin samassa kun tähänkinvasti. Nyt tosiaan tuntuu ku en ois liikkunu kuukauteen vaikka on kyse vaan n.viikosta :D eli pieni loppukiri siis viimiset kolme viikkoa, sitten "loppukuvat". Loppu ja loppu - mitä se sitten tarkottaakin, mutta kunnollisen tehtävän loppu. Sen jälkeen jatkuu omin neuvoin. 

Kuumessa ei ruoka maistunut, toisaalta oli myös mielitekoja, mutta ne päihitettiin salaatilla :) viikonloppuna kaverin kolmekymppisien jälkeen yöllä ja krapulassa ei mättöruokia, jes! :) image.jpg

juhlimaan! :)

image.jpg

viime torstain lenkki, viimeisin siis millä ollut. 

-​Hannela