Heips :)

Viikonloppu vierähti taas nopeesti. Perjantaina tein kävelylenkin, samoin tänään aamulla. Olin eilen töissä ja illalla olis ollut kaverin synttärit, mutta jätin väliin kun ei tehnyt mieli juoda (vieläkään, kuus viikkoa siis selvinpäin :D ) eikä innostanut lähteä ainoana selvinpäinkään, joten päädyin kotiin syömään proteiinijätskiä ja katsomaan telkkaria. :D Lämmitin itelleni myös saunan, ah. ;) on muuten niin herkkua noi wheyheyt, uus lemppari on Bannoffee!

image.jpg

Tein perjantai-illalla pitkästä aikaa pizzaa hiilarittomalla pohjalla. Pohjaan tulee vaan kananmunaa. Päälle laitoin jauhelihaa, kinkkua, katkarapua, sieniä, sipulia, paprikaa, raejuustoa ja ugan vähän fetajuustoa ja juustoraastetta. Paljon normipizzaa siis kevyempi versio. Hyvää tuli, sitä siis myös eilen ruokana :) lauantai meni siis "järkevästi herkutellen". Hiilaritonta pizzaa ja protskujätskiä ;)

image.jpgimage.jpg

Tänään meni myös vähän herkuttelun puolelle, muttei kuitenkaan överiksi. :) hyvä välillä vähän höllätä otetta ni jaksaa taas viikon :) Tänään toinen leipä viikkoon, aamupalalla täysjyväpatonkia, päällä katkarapukimaraa, juustoa, kalkkunaleikettä, kurkkua, paprikaa, ja paistettua valkuaista. :)

image.jpg

Kummitytön synttäreille mentäessä autossa join smoothien, jottei tulisi ihan kauhottua kahvipöydän antimia ;) siellä sainkin hillittyä itseni, kahvin kanssa pieni pala kinkkupiirakkaa ja muutama ruissipsi. Muutama tunti vierähti siellä nopeasti ja tarkoitus oli mennä tekemään kotiin ruokaa.. Jotenkin nää sunnuntait on vaan aina tosi laiskoja oli sitten krapulaa tai ei :D joten päädyinkin hakemaan meille ruokaa kebabbilasta... Itselleni kuitenkin välimuotona kebab salaatilla, ja salaatin söin kokonaam, mutta kebabista ei uponnut kun vähän alle puolet. Ei siis kauheen paha, eiks vaan. :)

image.jpgHeh, huomaa kebabin kanssa fitnesstukun pullo takana :D sopii kuvaan.image.jpg

Nää on jo näitä juttuja mistä itse oon ilonen... Pystyy kahvipöydässä olemaan vetämättä övereitä, vaikka olis jos jotakin herkkuja tarjolla. Kuitenkaan ei tarvii olla se nipo, joka ei voi syödä mitään "kun oon dieetillä", no thänks. Ja osaa järkevästi aatella että just syö ennen tollasiin menoa, ettei ole se kiljuva nälkä kahvipöytään päästyä. Ulos syömään mennessä pystyy valitsemaan ees vähän terveellisemmän vaihtoehdon eikä oo pakko ahtaa koko annosta kerralla. Jes! Nää on näitä. 

Mukavaa sunnuntaita! :) 

​-Hannela