Toinen viikko kohta pulkassa. :) Ja päivän suorituksena ; töissä oli ihan super hyvän näköstä suklaakakkua! Mutta. Mä en syönyt :O vaikkakaan en edes kieltänyt sitä itseltäni. Päätin, että syön ensin omat eväät ja katson mikäli vielä tekee mieli niin sitten otan pienen palan. Ja vaikkakin hyvältähän se näytti niin olin oman ruokani jälkeen täynnä, joten kakut sai jäädä muille. Aika hienoo! :)

Eilen olikin taas sählypäivä, oltiin aamulla työporukalla pelailemassa ja sen jälkeen jäin vielä salin puolelle. Tein yläkropan treenin ja nyt onkin paikat sopivasti kipeinä. :) Tänään lähdin aamulla testaamaan uusia ulkoilukenkiä. Ostin siis ne Haltin kengät ja olikin ihan tosi hyvät jalassa! Ei varpaat palellut, eikä kastunut.

image.jpg

Syömiset on tosi jees, ihmettelinkin eilen illalla omaa innostusta. Kävin illalla taas hakemassa lohta kaupasta, mistä sain iltpalasalaatin. Melkein ku ois karkkikaupassa ollut/ karkkipäivällä kun otin huumaa siitä ja hyvästä iltapalasta :D Jos tää näin jatkuu niin täähän menee ihan helposti :) Jes! Oikee asenne, eikä ruokien tarvitse olla kituuttamista ja pahaa, vaikka syö terveellisesti. Vaikkakin nauroin tänään töihin tullessani, että muihin verrattuna näytän siltä että olisin pidemmällekkin reissulle menossa, kun on päivän ruuat mukana. Työkaveri kysyikin paljonko oikein syön - niinpä, terveellisesti syödessä saakin ja pitääkin syödä enemmän ;)

Viime viikollahan punnitsin itseni pe ja su - syystä että perjantai on ennenkin ollut punnituspäivä, mutta sitten halusin treenipäiväkirjaan sunnuntaille ns.koosteen viikosta niin halusin sinnekkin painon. Joten ne olkoon nyt sitten vaakapäivät. Pe välipunnitus ja su kunnollinen. Ha, saan vahingossa kaks vaakakertaa viikkoon ;) Ja myös sauman petrata ja pitää viikonloppuna kiinni syömisistä, jotta sunnuntaille saadaan lisäpudotusta. Tälle viikolle tulisi vain -300g, mutta jospa sunnuntaille humpsahtais vielä vähäsen. :) Vaikka pitää koittaa saada sinne omaan pääkoppaan, ettei se vaaka ole pääasia.

Näillä ajatuksilla perjantai-illan viettoon. Tällä neidillä onkin viisi vapaapäivää edessä ;) ei huono! 


Loppuun vielä pari kuvaa tän viikon ruuista :)

image.jpgimage.jpg

yksinkertaisuuskin voi olla tosi jees! image.jpg

-Hannela