Kolmas kerta toden sanoo.. Kaksi kertaa jo hävinnyt kirjotukset... Niin että huomenta! :D

Tällä viikolla suosikki-aamuvuoroviikko, mutta tänään vaihdettu iltavuoro niin ehtii kirjottelemaan. On näissä iltavuoroissa hyvät puolensa ja väillä ihan kiva ottaa rento ja rauhallinen aamu :) Ehtii touhuumaan kotona, käydä salilla jne... Kunhan ei jumitu koneelle, kröhöm... Salille pitäisi nyttenkin siis ehtiä. :D  Tämän päivän jälkeen onkin kaks vapaata, tiedossa treffit parin kaverin ja pikkumurujen kanssa <3 uintia ja aamupalaa äitin kanssa, salia ja ihan vaan oleilua.. :) sitte onkin viikonloppu töitä.

Tuntuu että päässä olis tuhat asiaa mistä vois kirjottaa, mutten tiedä mistä alottaisi. Eilen olin katsomassa autoa :) siitä pitäis tarjous tehdä.. Niin hullulta, kun se kuulostaakin niin maailman asiat huolestuttaa, kauheesti kaikkea pahaa tapahtuu, ahdistavaa ja pelottavaa :( Vetää mielen jotenkin tosi matalaksi, johtuen varmasti myös siitä kun oma isä reissussa... Ihana lumipeitekin hävisi vesisateen myötä. 

Mutta niin, mites se viime viikko sitten meni? Ihan jees. Tai siis paremmin. Syömiset pysyi kunnossa ma-pe, lauantaina oltiinkin viihteellä ja sunnuntai meni krapulassa joten sillon ei sitten kunnon ruokaa mennytkään. :D Liikuntaa tuli 2x lenkki, 1x sali, 1x uinti. 

Nyt kyllä täytyy lähteä sinne salille, jotta ehdin. :D 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

-Hannela