Jaksan taas ihmetellä miten aika menee niin äkkiä ja viikot vierähtää niin nopeesti.... Oon miettiny mikä on blogin kohtalo, kun ei selkeesti enää samalla tavalla riitä kirjotettavaa kun tästä kaikesta tullut jo niin perusarkea :) mutta toisaalta en haluais tätä poistaakkaan/lopettaakkaan kokonaan... Jatkaakko siis aina kun juttua ja aikaa riittää samalla aiheella, vai suurentaako aihepiiriä ja höpöttelee mitä mieleen tulee... Hmm. Noh, saapi nähdä. Ainakin tän kt2 jatko-osan jatkan loppuun asti. 

Treenit siis kulkee ja ruoka maistuu ;) tälle viikolle tulossa kaks salitreeniä kun en taida kolmatta ehtiä mennä tekemään, kun tällä viikolla lauantaina myös työpäivä ja illalla kaverin kolmekymppiset niin sunnuntai taitaa mennä löhöillessä :D salitreenien lisäksi kolme aamulenkkiä sekä yksi vesijuoksureissu :) eiköhän sitä siinä taas oo ihan kivasti :) 

Nyt on joku ihme päänsärkykausi taas menossa ja ainoa mitä keksin syyksi on salitreenit mitkä varmaan ottaa nyt taas uudella tavalla tonne hartiaseutuun ja sitä kautta heijastuu päänsärkynä... Ärsyttävää! Nyttenkin sellanne orastava mikä ei tunnu särkylääkkeellä lähtevän. 

Huomenna mulla on vapaapäivä ja ohjelmassa onkin aamusta vesijuoksua äipän kanssa ja siihen päälle meille jo vakioksi tullut sittarin aamukahvit ja kauppareissu :) illalla sitten treeneihin salille. 

Lauantaina tosiaan työpäivä taas pitkästä aikaa ja illalla kaverin kolmekymppiset ja yksi keikka. Jotenkin kyllä taas odotan jo kun viime juhlimisesta on nyt se kolmisen viikkoa aikaa ja kun on jotain "mitä juhlii". Musta on tullut sellanen etten jaksa lähteä ihan muuten vaan viihteelle, jollei ole mitään erikoista tai paljon kavereita liikkeellä. Yhtä hyvin voin sitten olla autolla ja herätä ilman pahaaoloa aamulla ilman pöhöjä ;D  toki kesä ja aurinko voi taas tehdä tehtävänsä ja on taas tulossakin enemmän niitä kissanristiäisiä kun on tupareita, festareita, juhannusta, synttäreitä jne. Mutta siksi onkin hyvä että nyt ainakin alkuvuosi on tullut mentyä vähemmän :) 

Jaksan joka päivä olla ilonen tästä muutoksesta minkä oon reilussa 4kk:ssa saanut aikaseksi. Oma olo on ihan tuhat kertaa parempi kun aijemmin. :) sekä siis ihan fiilis ja se olotila plus että peiliin on kiva katsoa. Jotenkaan en ois uskonut että saan tän olon tälleen takasin, toisaalta taas uskoin ja tavotteet oli suuret, mutta just tavallaan taas en edes muistanut miten hyvältä tää tuntuukaan. Tosi vaikee selittää mitä tarkotan. Jotenkin sitä oli vaan niin...voiko sanoa väsynyt ja turvoksissa ? :D ei saanut kiinni liikunnasta ja liikunnanilosta, yritti kyllä muttei se vienyt mukanaan. Ja nyt tä on jo ihan arkipäivää ja perus hommaa. Viikkoon kuuluu liikunnat, eväspurkit kulkee mukana ja niissä on järkevää ruokaa, syön 2,5-4h välein ja siinä kohtaa onkin jo nälkä! Ja tavallaan tätä kaikkea tein jo aijemmin- mutten kuitenkaan. Nojoo, pointti : mahtava fiilis! Kun tän päänsärkykierteen saan vielä katki. 

Näihin tunnelmiin "pari" kuvaa ja kanan paistoon ja töihin ;) heips!

image.jpg

grillailua :) 

image.jpg

shoppailun tuotoksia :)

image.jpg

Äitienpäiväkakku <3 valkosuklaajuustokakku tuoreilla mansikoilla.

image.jpg

lohisalaattia :)

image.jpg

Viikonlopun aamupalaa. 

image.jpg

aamulenkin maisemia.

image.jpg

selfieee :D

image.jpg

fitnessaamu. Fitnesspäiväkirjaa telkkarista ja fit-lehti. 

image.jpg

lohta bonjourilla.

image.jpg

ja lisää selfiee.

image.jpg

J:n tekemä maailman paras jauhelihakastike <3 

image.jpg

pizzamuffineja ja teetä iltapalaksi.

image.jpg

töissä tarjoiltu kakkua harvase päivä, tänään itseasiassa taas. Tänään yritän pitäänäppini erossa... Ellei näytä superhyvältä :D

image.jpg

tuoreet mansikat, maistuu niin kesältä <3

image.jpg

viime perjantaina töissä oli suklaapäivä :D 

image.jpg

kahtena lauantai-iltana painellut lenkille vielä kaheksan jälkeen. :) 

Muutama kuva tullut räpsittyä ;)