Heippa!

Miten äideillä riittää aikaa bloggaamiseen?? :D Niin monesti tulee ajatuksia mistä olis kirjottaa ja monesti muiden blogeja lueskellessa tulee olo et nyt haluan kirjottaa.... muttei sitä aikaa kuitenkaan oo. Tosin, sehän on jokaisesta kiinni mikä on tärkeysjärjestys ja mille sitä aikaa tekee, joten ehkä mä roikun sen ajan esimerkiksi facebookissa, kun voisi kirjoittaa blogia, jos niin haluaisi.

Meillä on ollut niin kiva päivä, vaikkakin aika kiireinen sellanen. Treffailtiin kavereita ja siitä jäi niin kiva mieli <3 Ihana kun on ystäviä, uusia sekä vanhoja joiden näkemisen jälkeen on jotenkin ihan onnensa kukkuloilla ja sellanen fiilis et tekis mieli heti lyödä uusi treffipäivä lukkoon kun juttuja jäi niin paljon vielä kesken. :)

Nähtiin myös molempien vanhempia, mikä on aina kiva juttu. <3

Illalla yllätettiin jopa itsemme, Janni nukahti kahdeksan aikoihin ja  me laitettiin sauna lämpeämään ja mennään kohta saunaan :) Se miksi sanoin tätä yllätykseksi niin siksi, kun saunassa meillä käydään aina klo 19, tai muuten on "liian myöhä" ja nyt oikein repästiin :D

Tästä tuli nyt ihan hölinäpostaus, mutta julkastaanpa kuitenkin. Saunaan rentoutumaan kivan päivän päätteeksi :) Öitä!