Muutoksia sittenkin. :) Ei aletakkaan vaakailemaan! Olin siis mutkien kautta tänään aamulla vihdoinkin siellä kehonkoostumusmittauksessa. Tulokset eivät olleet päätä huimaavia, mutta oikea suunta ja ohjaajan mielestä hyvä tahti. :) Paino oli siis -2,6kg, rasvaprosentti -1,6, lihasmassa -0,1 ja  viskeraalirasva -1. Eli lihasmassaa ei oo tullut lisää, mutta paino ei myöskään ole lähtenyt lihaksista vaan sieltä mistä pitääkin.

Ohjaaja kyseli miten on mennyt, kerroin. Kerroin myös mitä tämä toinen ohjaaja oli mieltä ja suunnitelmista tiukkaan ruokavalioon ja omista ajatuksista siihen liittyen. Hän sanoi heti, että hän ei näe sitä mulle parhaana vaihtoehtona. Kerroin mitä normaalisti syön ja hänen mielestään paketti on kasassa ja suurempi tiukennus aiheuttaa juuri ne mitä itsekkin ajattelen... Eli se ei enää tunnu mukavalta, joo pystyn noudattamaan ohjeita, mutta en lopun elämääni. Mitä kun lopetan ruokien punnitsemisen niin tuleeko pudotetut kilot takaisin? Se ei ole tarkoitus. Hänen mielestään ei ole järkeä mennä vähän sinne päin mikäli ohjeistuksen otan vaan sitten joko noudattaa niitä tai jatkaa näin. Hän oli myöskin varma, että tulen tavoitteeni saavuttamaan ja nyt otan positiivisen asenteen ja lopetan stressaamisen. Hänen mielestään tämä ruokien punnitsemisajatus jo toi stressin päälle plus vaa'alla käyminen, joten hän langetti mulle vaakakiellon kotona. Käyn pelkästään salilla vaa'alla ja hänen valvonnassaan. :D Oikeesti tekee mulle tosi tiukkaa.. No mutta näillä mennään. Niinhän se on, että stressikin hidastaa edistymistä. Yleisesti jäi tosi hyvä mieli siitä reissusta, eli samalla meiningillä jatketaan. Lisää tarkkuutta vaan syömisiin ja ruoka-aikoihin.

image.jpgimage.jpg

Eilinen ei sitten mennytkään niin nappiin. Oltiin salilla ohjaajan kanssa ja muuten siis tosi jees. Sain kyykkyihin enkat ja kehuja muutenkin tekniikasta. Mutta kun oli lopputreenin vuoro, eli taas kolme liiketta ja 10min aikaa niin 4min kohdalla alkoi sumenemaan silmissä... sinnittelin 7minuuttiin taukojen kanssa ja sit oli pakko lopettaa kesken, kun oli niin heikko olo. Syy tähän oli hiilariton päivä alla ja liian kauan viime ateriasta. Ja kyllä muuten ärsytti koko loppupäivän ihan tuhottomasti! Tässä sen ruuan merkityksen taas huomaa. Noh ens keskiviikolle sovittu samanmoiset treenit, sillon siis tuhat kertaa paremmin!

Ruokakuviakin olis, mutta nyt ei tällä koneella, joten jää vähän tylsäksi tää postaus. Lisäilen ne vaikka illalla, kun pääsen kotiin :) (lisätty)

Loistavat fiilikset ja suunta ei ole kun alaspäin! Kehonkoostumusmittaus sai kuin saikin motivaation vaan nousemaan. :)

image.jpg

-Hannela