On tä vaan niin siistiä! Tätä fiilistä oon odottanu. Odotan jo et pääsen taas salille! Tai siis ylipäänsä liikkumaan. 

Tänään aamusta sain otettua itsestä ne lähtötilannekuvat. Joo, eipä ollu kaunista katseltavaa. Onneks on vaatteet keksitty :) mutta, tää on mahtavaa ku on niin suuri "voitontahto" että en anna niiden lannistaa. En mieti että katsotaan tuleeko muutoksia vaan odotan jo että seuraavissa kuvissa HUOMAAN muutoksia. 

Kävin aamulla kaupassa, eipä ne ostokset paljoa normaalista poikenneet, ehkä enemmänkin jotain jäi vain pois :) 

image.jpgimage.jpg

Iltapäivällä mulla oli sovittuna ekat treffit pt:n kanssa. Hän kysyi mitä haluan että tehdään ja mulla oli ajatuksena ns.laiteopastusta, koska kyseessä uusi sali ja erilaisia laitteita niin ei menis niin paljon aikaa aluksi siihen haahuiluun ja miettimiseen mitä tekee. Tehtiinkin tosi kiva puoltuntinen, pt näytti mulle sopivasti laitteita ja tehtiin niissä yhdet palauttavat sarjat (jalat niin tulessa vieläkin maanantain treenistä :D ). Sain myös paljon kehuja tekniikoista, missään ei ollut paljoa huomautettavaa, päinvastoin :) on sitä jotain kokemusta siis, ku vaan taas pääsee vauhtiin :) ja vaikka en mitään ns.saliohjelmaa saanut niin sen verran kattavasti kuitenkin et ajo jopa vähän sitä puolta. Puoltuntisen jälkeen sovittiin, että saan loput pt-kerrat käyttää treenaamiseen pt:n kanssa 30-45min kerrallaan, jos jää yhteistreenejä väliin. Tai siis jääkin väkisinkin. Sen jälkeen jäin vielä käppäilemään juoksumatolle 30minuutiks, jotta sais näitä ankanjalkoja vähän edes liikkumaan, kun on niin jumissa. Näin ekaa kertaa juoksumaton missä saa katsottua telkkaria, olin ihan huumassa :D turha enää jämähtää sohvalle katsomaan ohjelmaa lenkin sijaan, kun salilla voi tehdä molemmat asiat samaan aikaan ;) hah! 

Huomenna onkin taas torstai ja ohjelmassa sählyä työkavereiden kanssa 8-9, vähän innostais mennä samalla salille/juoksumatolle, mutta katsotaan aamulla. :) vitsit että oon innoissani, voisin vaan hehkuttaa ja hehkuttaa! 

Tän päivän syömisiä... :) vähän väärässä järjestyksessä vaan, en ihan täysin handlaa tätä vielä :D 

image.jpgimage.jpgimage.jpg

Sitte odottaa et telkkarista alkaa Jutta, vihdoinki! :) kunnon motivaatio-ohjelma! Ja iltapalaa <3


-​Hannela