Voihan lastenvaatteet <3

Ne on kyllä niin koukuttavia. Mitä ihanimpia ja söpöimpiä pikkuvaatteita. Newbie on sellainen merkki mihin oon ihan rakastunut. :) Väitän etten kuitenkaan oo ihan mahdoton vaatehömppä vaikka kotona saatetaan olla välillä vähän eri mieltä ;) mutta ei meillä mitään ihan järjettömiä määriä vaatteita kuitenkaan ole ja mietin mitä tarvitaan ettei ihan turhuuksia. Varsinkin uusien kanssa mietin tarkkaan. Vauvojen vaatteet on kuitenkin aika kalliita kaupasta uutena ostettuna et kyllä niitä miettii ennen kun kassalle marssii. Juts sanoin, kun olisin muutamat Newbiet halunnut lisää niin niistä olis äkkiä tullut se melkein 50e, muutamasta vaatekappaleesta. newbie%202.jpgnewboe%20.jpg

Siis nää, niin ihania! <3

 

Oonkin innostunut myös kirppareista! Niistä tekee välillä tosi hyviä löytöjä. Oon aika tarkka, en osta mitään nuhjusia vaatteita vaikka maksais 50cnt. Nyt kuitenkin viime kerralla löysin 11 vaatekappaletta ja niiden hinta yhteensä oli 23e. Kaupasta sillä hinnalla olisi saanut  ehkä kaksi bodya. Myös facebook-kirpparit on tulleet tutuiksi. Jotenki se on niin helppoa, maksu nettipankilla ja vaate tulee postiluukkuun. Niistä en tee myöskään kalliita ostoksia, koska pitää muistaa että kuvat voi olla mitä vaan ja ettei osu ketään huijari kohdalle... Välillä pitää ihan tosissaan kieltää itseltä noiden ryhmien katselu facesta, ettei tuu mitään ostettua :D Tulee sellasia hetkellisiä innostuksia ja varsinkin kun aletaan taas olla seuraavassa koossa niin tarviihan neiti vaikka ja mitä ;D Heh!

16473060_10210846525175700_5881395985557'

Tässä ne viime kertaiset ostokset 23e:lla ;)

Odotusaikana ostetut vaatteet oli suurelta osalta huteja. Ostin tietenkin mielestäni neutraalia, koska sukupuolta ei tiedetty. Noh kun se tyttö syntyi niin monet neutraalit vaatteet muuttui silmissä poikamaisiksi ;) eikä ne koskaan päälle eksynyt. Sen lisäksi todella monet vaatteet olivat leveää mallia. Meidän neiti kun oli ihan rimpula. Eihän tällaisia vielä odotusaikana voinut tietää! Olin ostanut myöskin epäkäytännöllisiä vaatteita mitä ei tullut ajatelleeksi aijemmin. Siksipä olenkin tosi tyytyväinen että nää oli niitä kirppariostoksia! Ne muutamat mitkä kaupasta ostin ennen syntymää oli tarkkaan ostettuja ja päätyi käyttöön :) Enkä myöskään millään tavalla koe että olis ollut turhaa ostaa niitä sillon odotusaikana, koska mun mielestä se on osa sitä valmistautumista vauvaan. Niitä oli ihana katsella, ostaa, pestä, silittää, viikata kaappiin. Meni sitten päälle tai ei. :) Paljon olen jo saanut niitä myytyä eteenpäinkin. Ne mitkä ei koskaan mennyt päälle ja mitä kuvittelen ettei mene sillonkaan, jos meille toinen lapsi siunaantuu. On se sitten tyttö tai poika. :)

Mulle on jo selkeesti syntynyt tietynlainen tyyli tytön vaatteiden suhteen. Oon aika tarkka et kaikki sopii yhteen, sukkia myöten. Eihän niillä ihan oikeesti oo mitään merkitystä enkä katso toisten lapsia sillä silmällä että "hei mitkä noi sukat on?!", mutta omaa pukiessa niitä tulee mietittyä. Ainakin vielä. :D Olin ehkä ajatellut ennen et ne "aikuismaiset" vauvojen vaatteet on ihania, mutta näin oman lapsen tullen oon ehkä vähäsen muuttanut ajatusmaailmaani... Tai osittain. Musta vauva saa olla vauva ja vauvamaisissa vaatteissa. Se on kuitenkin niin lyhyt aika. Meillä ei tullut edes mekkoja pidettyä tytön päällä ihan pienenä. Niin söpöjä kun ne minimekot olivatkin. Koin ne epäkäytännöllisiksi siinä kohtaa. Nyt oon alkanut pitää paitoja jne tytöllä kun ollaan koossa 62-68. Ne tekeekin heti isomman näköiseksi. :) Eilen oli ekaa kertaa bodymekko ja se olikin tosi näppärä! En oikein ollut älynnyt onko sellasessa ideaa vai ei, mut tykästyin! :)

16426051_10210846532895893_9058123626311

Tässä eilinen bodymekko :)

Sit taas toisaalta tykkään siinä mielessä just sellasista "aikuismaisista" vaatteista, että esimerkiksi nää Newbie- kukkakuosit jne on tosi ihania. Meillä on aika vähän sellasia, hmm miten sen sanois.. Siis mitään tyyliin Disney-kuvioisia vaatteita, sellasia lapsenomaisia. Ne ei vaan iske omaan silmään. Onhan niitäkin jotain sulosia enkä tarkoita etten lapsen päälle sellaista vois neverever pukea, mut noin yleisesti.

16425964_10210846526055722_6434086306234

 Tosiaan, valinnanvaikeus on kun neitiä pitäisi pukea, kun niin monenlaista haluais hänelle laittaa :D Sellasta tällä kertaa, olipa kiva naputtaa ihan ajan kanssa ja  oikeella tietokoneella :D Täällä on siis molemmat Jiit nukkumassa päikkäreitä ;) Nyt jatkamaan operaatiota syöttötuolin tuunaus!