Huomenna se alkaa, nimittäin se loppurutistus. :) mitä se sitten tarkoittaa, ja mihin pitää kiinnittää huomiota niin...

-vettä vähintään 2litraa päivässä

-2-3krt salitreeni/vkossa

-3x aamulenkki

-turhat herkut pois 

Sellasia. Syömiset jatkuu aika samallailla kun tähänkin asti, ne nyt on mennyt kokoajan hyvin. Vähän tarkkuutta taas kermaisiin ruokiin, hiilareitten ajankohtaan tarkkuutta. Ei siis suurempia muutoksia. Vedenjuonti ehkä nyt isoin, se on jäänyt turhan vähälle. Juhannuksen jälkeen ajatuksissa tällä hetkellä ois se, että sit vaan tsemppi siihen että paino pysyy kurissa ja salilla tulisi käytyä pari kertaa viikossa...

Viikonlopun syömiset meni aika jees, vaikka eilen oltiinkin viihteellä. Pari sipsiä, yöllä puolikas subi, aamulla toinen puolikas. Tänään pikkuveljen synttäreillä pala voileipäkakkua. Niin ja jätskit tietenkin, tänään ja eilen :D huominen tsemppaus mielessä söin pitkästä aikaa iltapalalla sämpylättömän hampparin kanssa ranskiksia. :) niin ja pala kismetistä, hahah :D on siis herkuteltu kuitenkin niin että odotan huomista! 

Eilen olin salilla ja myöskin huomenna olis salitreeni edessä, jes! :)

Ei muuta kun vatsan viereen unille, ja huomenna kiristely alkakoon! Toiveissa olis saada juhannukseksi reilu kilo pois. Mutta toisaalta, vaaka kun ei tosiaan aina näytä kaikkea niin ei se ole se tärkein. :) katsotaan muuttuuko siellä lukema vai ei, oma olo on varmasti silti loistava... Koska se on jo nyt! 

image.jpg

Eilisen salitreenin jälkeen :)

image.jpg

fitnesstukun paketti saapui, huomenna protskuletut testiin!

image.jpg

lenkkikuvaa.

image.jpg

ja tänään iltapalaa ;)


-Hannela